Friday, January 27, 2012

dah habis RM100 !



hye u all..ary ney aku nak shre about today lah yer ? kononnya ary ney aku nak jln2 ja mkn angin.. pas 2 aty ni t'detik nak p belek buku at popular tu ! so, aku masok la.. mak ai, qamai siot ! cam na nak bli ney ? bqatoq pya la pnjg .. last2 aku survey dlu bku apa yg aku nak beli n then aku p mkn2 dulu.. da l8 ckt baru aku p bli buku .. actually, agk susah jgk nak bli buku yg xperlu ney ? asalnya aku nak bli kamus ja pon ! tp, xtau nak amek kmus mna satu ? so, aku p lah bli bku2 len dlu .. hehe..
setelah beberpa jam aku di situ, ada la be2rpa buah buku yg aku beli .
if korg nak tau, aku la costumer t'akhr yg beli bku2 at situ !
diorg off pkoi 9.30 mlm , tp aku ney mekngot (lmbt) so diorg t'pksa tgu aku pilih .. hehe
btw aku da hbeskan baucer tu RM100 ok ? ada lg RM100 ! xtau dah nak bli buku apa ? nnti lah aku beli kmus ka, apa ka ?
bosan jgk kalau pilih buku tyme kita asa xmau beli ! aku tgk at situ qmai bdk2 laki beli buku, tp diorg pkai bedal ja . apa yg diorg asa ok , diorg ambk ! lawak jgk bdk2 laki ney yer ?
tu pun blom tntu bku2 yg diorg beli tu diorg nak baca ? ya dak ? ekot setgh laki jgk tu ! tah2 blk2 umah ltak tepi ja buku tu ? or bg adek baca ? hm..
first tyme tgk laki qmai at kdai bku cam 2 ! slalu tgk pmpn ja dk bli .. smpi kak yg keja at situ kata "awt la qmai sgt ni ? slalu xcam ni pon ! " pas 2 mber dya plak kata, "besa la bdk2 tu suma dpt baucer, klau xdpt depa xmy cney qmai2 ! "
smpi mak2 n pak2 pon my tmn ank2 shoppg buku .. hah ..
but mmg btoi pon apa yg kak tu kata ! klau x d sbbkan baucer , qasanya aku xjejak kaki at popular tu .. hehe . npk sgt mls membaca ! :)


no description !

tudia buah hati jantong saya ! tayang gigi dia ..

tudia buku2 yg aku beli td ! apa lah yg aku beli neh ?

:)


thank you for read !

1 comment:

miss atie said...

bestnye dapat baucer... nak jugak!!!
btw, salam ukhwah... ;)

Post a Comment

apa kata si MANIS dan si KACAK ? :)

All Copyright@Reserved By AshikinYusof 2010-2014