Monday, November 19, 2012

Segmen Follow Sampai Pengsan !

Assalamualaikum .....








hai hai .. untuk hari ni aku nak join segmen pulak lah yer .. macam  yang tertera kat atas tu haa .. segmen follow sampai pengsan . so korang pun mai la join sekali . apa salahnya kita tolong support kawan2 kan ? confirm tak rugilah . :D
Follower sekarang : 80 .
Tarih bermulanya segmen ni : 18.11.2012
Tarikh akhir : tak dapat di kenal pasti kata owner segmen nih . hehe

jika korang berminat korang cuma klik gambar di atas tu ok . thanks . :)





thank you for read !

7 comments:

Hana Nordin said...

thanks join sweet ;)

follow sini , #81

SakinaAlia said...

dtg dr segmen yg smaa, done follow u:)

http://sakinaalia.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pengsan.html

Nurain Syahirah said...

thanks for follow me!
done follow you back.. hehe :D

http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pengsan_169.html

#83

n-warah said...

done follow u :)

http://candyhololipopa.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pengsan_18.html

Nana Hashim said...

balas kunjungan..done follow #86

cikji said...

dtg follow sini #88

http://cikji.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pengsan.html

fllw twitter kamu jgk :)

afifudinsohaini said...

done follow..dari segmen yang sama..
folow me back ya...
http://jeritpekik.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pengsan.html

Post a Comment

apa kata si MANIS dan si KACAK ? :)

All Copyright@Reserved By AshikinYusof 2010-2014