Sunday, December 1, 2013

Hi December. :)

Assalamualaikum.....

Hello bloggers.. :) Happy December yaa.. Actually, aku baru habis cuti sem yang ke-7. Esok bermulalah chapter baru dalam hidup aku sebagai seorang guru practical untuk sem last aku di IIC . *wink wink ;) 
First time dalam hidup aku nak mengajar kanak-kanak, bukan senang nak jadi seorang guru ni.. Banyak dugaannya, ye dok ? haha. Disebabkan mak aku teringin sangat nak tengok anaknya yang bongsu ni jadi cikgu, aku pun capaikanlah impian mak aku. Dulu aku memang minat jugak nak jadi cikgu nih, tapi tak laa terasa sampai nak sambung belajar dalam bidang ni. Tapi dah rezeki terkecimpung pulak dalam bidang seorang pengajar ni. :)
Semoga urusan aku sebagai seorang guru praktikal selama 2 bulan ni berjalan lancar dan sentiasa dipermudahkan segala urusan sehari-harian.. In syaa Allah. :)


thank you for read !

1 comment:

twinscraftlife said...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

Post a Comment

apa kata si MANIS dan si KACAK ? :)

All Copyright@Reserved By AshikinYusof 2010-2014